Looking for English courses? Click here

Koffietrainingen

Van koffie gaat jouw hart sneller kloppen. Je bent een echte liefhebber of werkt als professional in de koffie. Wat je basis ook is, wij zijn er om je de extra kennis te geven die je nodig hebt. Of je nu kiest voor een workshop, een eendaagse training, masterclass of een jaaropleiding.

ITC Academy is een onafhankelijk opleidingsinstituut met bevlogen trainers. Je kunt bij ons diverse internationaal erkende SCA certificaten behalen. We zijn het enige opleidingsinstituut met SVH erkende jaaropleidingen.

SVH Erkende opleidingenSVH erkende opleidingen

De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen geeft cursisten en/of bedrijven duidelijkheid over de kwaliteit van opleidingen. De regeling bevat de criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling moeten waarborgen. Lees hier meer over de SVH.

Specialty Coffee Association (SCA)

De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan ITC Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden als barista is natuurlijk een kroon op je werk.

SCA is een organisatie voor kwaliteitskoffie met een trainingsprogramma en certificering voor professionals in de koffiebranche maar ook de horeca en zelfs voor koffieliefhebbers die zich willen verdiepen in koffie.

Certificering per onderdeel is gebaseerd op zowel technische kennis als praktijkexamens. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website.

Aanvullende trainingen

Latte art 3 uur
Slow Coffee 1 dag

Teamtrainingen & Horecatrainingen

Horeca Barista Training (teamtraining) 3 uur
Latte Art Training (teamtraining) 3 uur