Masterclasses
Ben je helemaal enthousiast over koffie en/of thee? Maar is een hele opleiding tot barista of theesommelier nog iets teveel van het goede? Check dan ons aanbod Masterclasses. Dit zijn trainingen die dieper ingaan op een specifiek onderwerp, maar bijvoorbeeld ook een lezing, workshop of interview. De Masterclasses worden gegeven door Richard Schukkink of experts uit binnen- en buitenland.
Blijf je verdiepen in jouw favoriete onderdeel van koffie of thee en maak deel uit van onze community!
Geplande Masterclasses |
||
Masterclass Starting a Coffee or Tea Business | Martine van der Nolk van Gogh | 21-09-2022 |
Voorgaande Masterclasses |
||
Masterclass BBQ en Tea Pairing | Erve Elferman | 25-06-2022 |
Masterclass kombucha | Ariadne Vogel | 17-06-2022 |
Masterclass Taiwan | Nicoletta Tul | vanaf 10-04-2022 |
Masterclass Ceylon Artisanal Tea Association | CATA | 31-10-2021 |
Masterclass Voedingsmiddelen Fysiologie | Richard Schukkink | 26-02-2021 |
Masterclass Starting a Coffee or Tea Business | Richard Schukkink | 25-02-2021 |
Masterclass Starting a Coffee or Tea Business (online) | Richard Schukkink | 29-01-2021 |
Masterclass Kruiden- en Vruchteninfusies | Richard Schukkink | 06-08-2020 |
Masterclass Thee/Wijn/Spijs | Esther Meijer | 07-04-2020 |
Masterclass Satemwa Tea Estates | Alexander Kay | 09-03-2020 |
Oolong Tea Taiwan – Advanced | 17 & 18-11-2019 | |
Oolong Tea Taiwan – Introduction | 16-11-2019 | |
Masterclass Free-style Event – Japanese Tea: All You Wanted To Know | Global Japanese Tea Association | 24-10-2019 |
Masterclass Workshop – Japanese Tea: Regions and Flavours | Global Japanese Tea Association | 23-10-2019 |
Starting a Coffee or Tea Business | Richard Schukkink | 18-05-2019 |
Thee Serveren in de Horeca | Mariëlla Erkens & Richard Schukkink |
20-05-2019 |
Tea & Food Pairing | Richard & Anja Schukkink | 26-05-2019 |
Kruiden- en Vruchteninfusies | Richard Schukkink | 28-04-2019 |
Thee proeven: herken de beroemdste theeën | Richard Schukkink | 25-09-2018 |
Japanese Tea Masterclass door Obubu Tea Farm | Obubu Tea Farm (Japan) | 09 & 10-09-2018 |
Japanese Tea Seminar door Obubu Tea Farm | Obubu Tea Farm (Japan) | 08-09-2018 |
Koffie uit Panama 2018 | Janson Coffee Farm | 20-06-2018 |
To master or serve – de unieke kwaliteiten van een theezetter | Paul van der Toolen | 20-03-2018 |
Proef de vele smaken van Ecuador | Marika van Santvoort | 17-01-2018 |
Japanese tea | Obubu Tea Farm (Japan) | 25-11-2017 |
KNVKT | Elize Klitsie | 11-09-2017 |
Voedingsmiddelen Fysiologie | Richard Schukkink | 28-06-2017 |
Een theeproever vertelt… | Karel Thieme | 19-06-2017 |
Koffie uit Panama 2017 | Calle Janson (Panama) | 05-06-2017 |
Cacao & chocolade – de mooiste origines ter wereld | Marika van Santvoort | 22-05-2017 |
Chado – de Japanse Theeceremonie | Jessica Zagers | 16-05-2017 |
Japanse thee basis 2017 | Obubu Tea Farm (Japan) | 19-03-2017 |
Japanse thee advanced 2017 | Obubu Tea Farm (Japan) | 19-03-2017 |
Origine chocolade | Philipp Kauffman (Original Beans) | 16-01-2017 |
Relationship between sensory of tea & tea processing | Yimin Deng | 13-12-2016 |
Geavanceerde variabelen bij het bereiden van thee | Pieter-Bas Prins | 29-11-2016 |
Postgefermenteerde Thee | Richard Schukkink | 24-10-2016 |
Tweedaagse cursus Japanse thee | Japan Tea Export Council | 01-10-2016 |
Inkoop en kwaliteitscontrole koffiebranders | Hans Zevenhek (Smit & Dorlas) | 20-09-2016 |
Water | Willem Huisman (Brita) | 25-05-2016 |
Brewing & Grinding Professional | Richard Schukkink | 23-02-2016 |
Tea, Coffee and Chocolatepairing | Mariëlla Erkens | 12-12-2015 |
Japanse Thee Advanced | Obubu Tea Farm (Japan) | 04-10-2015 |
Japanse Thee Basis | Obubu Tea Farm (Japan) | 03-10-2015 |
Koffie uit Panama | Calle Janson (Panama) | 04-06-2015 |