Masterclasses

Ben je helemaal enthousiast over koffie en/of thee? Maar is een hele opleiding tot barista of theesommelier nog iets teveel van het goede? Check dan ons aanbod Masterclasses. Dit zijn trainingen die dieper ingaan op een specifiek onderwerp, maar bijvoorbeeld ook een lezing, workshop of interview. De Masterclasses worden gegeven door Richard Schukkink of experts uit binnen- en buitenland.

Blijf je verdiepen in jouw favoriete onderdeel van koffie of thee en maak deel uit van onze community!

Geplande Masterclasses

Kruiden- en Vruchteninfusies Richard Schukkink 28-09-2019
Oolong Tea Taiwan – Introduction 16-11-2019
Oolong Tea Taiwan – Advanced 17 & 18-11-2019
IJsthee & Thee Mocktails Richard & Anja Schukkink datum volgt

Voorgaande Masterclasses

Starting a Coffee or Tea Business Richard Schukkink 18-05-2019
Thee Serveren in de Horeca Mariëlla Erkens &
Richard Schukkink
20-05-2019
Tea & Food Pairing Richard & Anja Schukkink 26-05-2019
Kruiden- en Vruchteninfusies Richard Schukkink 28-04-2019
Thee proeven: herken de beroemdste theeën Richard Schukkink 25-09-2018
Japanese Tea Masterclass door Obubu Tea Farm Obubu Tea Farm (Japan) 09 & 10-09-2018
Japanese Tea Seminar door Obubu Tea Farm Obubu Tea Farm (Japan) 08-09-2018
Koffie uit Panama 2018 Janson Coffee Farm 20-06-2018
To master or serve – de unieke kwaliteiten van een theezetter Paul van der Toolen 20-03-2018
Proef de vele smaken van Ecuador Marika van Santvoort 17-01-2018
Japanese tea Obubu Tea Farm (Japan) 25-11-2017
KNVKT Elize Klitsie 11-09-2017
Voedingsmiddelen Fysiologie Richard Schukkink 28-06-2017
Een theeproever vertelt… Karel Thieme 19-06-2017
Koffie uit Panama 2017 Calle Janson (Panama) 05-06-2017
Cacao & chocolade – de mooiste origines ter wereld Marika van Santvoort 22-05-2017
Chado – de Japanse Theeceremonie Jessica Zagers 16-05-2017
Japanse thee basis 2017 Obubu Tea Farm (Japan) 19-03-2017
Japanse thee advanced 2017 Obubu Tea Farm (Japan) 19-03-2017
Origine chocolade Philipp Kauffman (Original Beans) 16-01-2017
Relationship between sensory of tea & tea processing Yimin Deng 13-12-2016
Geavanceerde variabelen bij het bereiden van thee Pieter-Bas Prins 29-11-2016
Postgefermenteerde Thee Richard Schukkink 24-10-2016
Tweedaagse cursus Japanse thee Japan Tea Export Council 01-10-2016
Inkoop en kwaliteitscontrole koffiebranders Hans Zevenhek (Smit & Dorlas) 20-09-2016
Water Willem Huisman (Brita) 25-05-2016
Brewing & Grinding Professional Richard Schukkink 23-02-2016
Tea, Coffee and Chocolatepairing Mariëlla Erkens 12-12-2015
Japanse Thee Advanced Obubu Tea Farm (Japan) 04-10-2015
Japanse Thee Basis Obubu Tea Farm (Japan) 03-10-2015
Koffie uit Panama Calle Janson (Panama) 04-06-2015