Theetrainingen

Je weet al dat een goede kop thee meer is dan heet water op wat blaadjes schenken. Nu vind je het tijd om een duik te nemen in de wereld van thee en je kennis te verdiepen. Wij nemen je aan de hand en leren je alles wat je moet weten over thee.

ITC Academy is de enige opleider in Nederland op het gebied van thee. Dus je bent al aan het goede adres. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen tussen een workshop, eendaagse training, masterclass of een SVH erkende jaaropleiding.

Jaaropleidingen

In onze jaaropleiding tot theesommelier krijg je uiteraard de benodigde theorie – bijvoorbeeld over het hele proces van plant tot theekop, tea & foodpairing, gong fu cha versus twee-kannentechniek en terroir. Maar vooral leer je op een speelse manier met thee werken.
Theesommelier Opleiding Leerjaar 1 12 dagen
Theesommelier Opleiding Leerjaar 2 12 dagen
Theesommelier Opleiding Leerjaar 3 12 dagen

Online trainingen

Rond de wereld in 6 theeklassen 6 sessies

Summerschool

Summerschool Tea 3 dagen

Basis

Kennismaking Thee 1 avond
Thee 1 1 dag
Thee 2 1 dag
Thee Pakket (Thee 1 & 2) 2 dagen

Global Japanese Tea Association

Japanese Tea Foundation 1 dag
Japanese Tea Intermediate 1 dag

Diversen

Wijnvignet SDEN 1 1 dag

SVH Erkende opleidingenSVH erkende opleidingen

De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen geeft cursisten en/of bedrijven duidelijkheid over de kwaliteit van opleidingen. De regeling bevat de criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling moeten waarborgen. Lees hier meer over de SVH.