
Leer in 5 dagen alles over Tea & Food Pairing *VOL*
4 maart 2021 @ 10:00 - 17:00
| € 1.390,29Leer in 5 dagen alles over Tea & Food Pairing *VOL* | ![]() |
Algemeen | ||||||||||||
Tea & Food pairing aanbieden in je zaak is niet alleen goed voor je omzet, het geeft de gast die geen alcohol wil of kan drinken ook een hele mooie ervaring. In vijf dagen leren we jou, je sommelier of andere medewerker om zelf passende theesoorten te vinden bij je menukaart. | ||||||||||||
Duur | ||||||||||||
Deze training duurt 5 dagen. We starten iedere dag om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Zodat we onze aandacht goed kunnen verdelen en jij het optimale uit je cursus kunt halen, is het maximaal aantal deelnemers 6. |
||||||||||||
Data | ||||||||||||
|
||||||||||||
Vooropleiding | ||||||||||||
Er is geen vooropleiding noodzakelijk, toch helpt het enorm wanneer je over basis kennis van thee beschikt. De dagtrainingen Thee 1 en Thee 2 vormen een waardevolle basis. | ||||||||||||
Kosten | ||||||||||||
Training: € 1.149,00 excl. btw (€ 1.390,29 incl. btw) (inclusief alle leermiddelen, lunch en een hand-out) | ||||||||||||
Leermiddelen | ||||||||||||
Alle benodigde leermiddelen zijn op onze trainingslocaties aanwezig. | ||||||||||||
Doelgroep | ||||||||||||
Horeca ondernemers die zelfstandig thee bij een gerecht willen kiezen en serveren. Particulieren die meer willen weten over het combineren van thee bij hun maaltijd zijn ook van harte welkom. | ||||||||||||
Toetsing | ||||||||||||
Geen | ||||||||||||
Programma | ||||||||||||
|
||||||||||||
Vervolgopleiding | ||||||||||||
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen: |
Beoordeling van deze training door onze cursisten |
(2)
Macky Hupkes - Bij Cato12 augustus 2020
In een kleine groep 5 dagen de verdieping zoeken in theekennis en de manier waarop je thee kan pairen met food. Gerechten ontleden, ingrediënten indelen, leren wat vetten, koolhydraten en eiwitten doen en hoe je daarop kunt inspelen. Verlengen van smaken of juist spanning brengen. In deze training vind je proefondervindelijk uit wat werkt en wat niet door te proeven en te doen. Je leert over je eigen schaduw heen te stappen. En dat alles onder de bezielende leiding van Richard. Deze specialisatie was één van de beste die ik in de afgelopen jaren heb gedaan. Bram te Riele10 augustus 2020
Ik heb veel geleerd over de basics van tea & foodpairing. Waarom bepaalde combinaties heel goed werken en waarom een aantal combinaties juist niet werken. Hoe thee een perfect alternatief kan zijn voor wijn bij gerechten en hoe je dit als sommelier kan introduceren in je bedrijf en aan de gasten. Een goede balans tussen theorie en praktijk, waarmee je meteen aan de slag kan gaan. |