Bloomen
Eerder verschenen in koffieTcacao magazine “Ik werk niet graag met verse koffie. Het bubbelt zo en ik krijg geen mooie aroma’s uit de koffie in mijn kopje. Geef mij maar koffie van drie weken oud! Veel meer aroma’s!” “Deze koffie is veel te vers” “Verse koffie is niet mijn ding. Die fruittonen krijg ik pas na twee weken in mijn kopje” Zomaar een paar opmerkingen die ik de afgelopen weken van cursisten te horen heb gekregen. Wat maakt dat het [...]
Stay in touch
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS kennis, trends, tips en nieuws.
Geen spam, alleen boeiende verhalen om van te leren.
ITC Academy: Reizen, leren, delen en een prijsvraag
Het jaar 2014 was een inspirerend jaar. We bezochten koffie- en theeplantages in Panama, India, Nepal en Taiwan (fotoalbum). We leerden veel en deelden al evenveel met jullie. Gefeliciteerd aan iedereen die zijn SCAE certificaat haalde of het diploma [...]
ITC Academy: Searching for Knowledge to Share
Wat een feest! De druk bezochte officiële opening van onze vestiging in Den Haag bracht vele mensen uit de koffie- en theewereld bij elkaar. Ondertussen zijn zowel bekende als vernieuwde trainingen weer van start gegaan. En omdat we altijd op [...]
ITC Academy: Vertrouwd én vernieuwd
Er is veel gebeurd in de wereld van ITC Academy: van een eenmanszaak zonder locatie zijn we in de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf met een super team en twee locaties, waaronder onze nieuwe trainingsruimte in de Caballero Fabriek [...]