ITC Academy: Vertrouwd én vernieuwd

Er is veel gebeurd in de wereld van ITC Academy: van een eenmanszaak zonder locatie zijn we in de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf met een super team en twee locaties, waaronder onze nieuwe trainingsruimte in de Caballero Fabriek in Den Haag. En er is meer: een nieuwe website.

Selfies en trainingen

We zijn er trots op dat onze nieuwe website laat zien waarom we zo gepassioneerd zijn over koffie en thee. Je kunt zien welke workshops en trainingen we bieden en je direct inschrijven. Ben je geslaagd voor één van onze trainingen? Stuur ons je #selfie en wij zetten je in the picture op onze website.

Barista’s en theesommeliers

Dat wat we zelf leren en ontdekken met jullie delen, is het liefste dat we doen: searching for knowledge to share. We trainen barista’s en theesommeliers en geven advies en coaching op het gebied van zakendoen in koffie en thee.

Officiële opening

Kennismaken of even bijpraten? We zijn druk bezig met de officiële opening van onze vestiging in Den Haag. Natuurlijk ben je uitgenodigd. Houd je brievenbus in de gaten, want het wordt feest. We zien je graag!

Andere onderwerpen