Word jij de Dutch Tea Champion 2017? Bereid je voor!

De voorbereidingen voor het Dutch Tea Championship zijn begonnen! Kijk snel op onze geheel nieuwe website en lees hieronder alle informatie over dit spannende kampioenschap.

Het Dutch Tea Championship is het jaarlijks kampioenschap waar theeprofessionals en theeliefhebbers hun kennis en kunde op de proef stellen en het publiek laten kennismaken met de wondere wereld van thee. Het is meer dan een wedstrijd. Het is de place to be om trends op theegebied te ervaren, om elkaar te ontmoeten en thee te beleven.

Tijdens het Dutch Tea Championship worden de kandidaten getest op verschillende disciplines, waaronder kennis over thee, bereidingskwaliteiten en smaak- en proefvaardigheden. De winnaar wint naast de titel Dutch Tea Champion een theereis naar een theeproducerend land. De finale van het Dutch Tea Championship 2017 vindt plaats op 12 maart 2017 tijdens het Amsterdam Coffee Festival. De voorrondes vinden plaats op zondag 20 november en maandag 21 november 2016 in Zeewolde.

Anja Schukkink, de Dutch Tea Champion 2016, bezocht afgelopen juni Malawi. Haar ervaringen zijn te lezen en zien op http://www.dutchtchampionship.nl/terugblik/.

Belangrijke data:

Aanmelden vanaf: 1 oktober 2016
Deadline: 31 oktober 2016
Locatie voorrondes: ITC Academy, Gildenveld 8, Zeewolde
Datum voorrondes: 20 en 21 november 2016
Locatie finale: Amsterdam Coffee Festival, Westergasfabriek
Datum finale: 12 maart 2017

Wil je graag meedoen? Meld je aan op de website: www.dutchtchampionship.nl/inschrijven/.

Bereid je voor

Zowel bij de voorrondes als bij de finale is (blind) proeven een belangrijk onderdeel. Wil je je goed voorbereiden, meld je dan aan voor de Masterclass Thee proeven: herken de beroemdste theeën (inclusief proefpakket). De Masterclass wordt gegeven in Zeewolde op dinsdag 27 september en in Den Haag op maandag 7 november. Je kunt je aanmelden op itcacademy.nl/trainingen-thee/.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op:

E-mail: dtc@itcacademy.nl | Telefoon: 06 12 80 25 93

Wil je alles weten over het DTC, meedoen, zien wie wint of inspiratie opdoen om het volgend jaar zelf te wagen? Like ons op Facebook: www.facebook.com/dutchteachampionship/

We hopen je te zien tijdens de voorrondes en/of tijdens de finale.

Tot dan!

Het Dutch Tea Championship wordt georganiseerd door de International Tea & Coffee Academy en mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Andere onderwerpen