Horecava 2017

Druk bezig met de voorbereidingen voor de Horecava 2017. In hal 12 geven we vier dagen lang workshops in onze eigen dependance, Boon & Blad. We houden je op de hoogte!

Koffie, Thee & Cacao: van oogst tot bereiding

Het paviljoen Boon & Blad bestaat uit een kas waar de bezoeker in zes stappen wordt meegenomen in het hele proces van koffie: van het oogsten van de bes tot aan de presentatie en bereiding in de koffie & thee bar. Bezoekers kunnen drie keer per dag meedoen aan een cup tasting waarbij ze de uiterste verschillen in kwaliteit kunnen proeven en uitleg hierover krijgen. International Tea & Coffee Academy verzorgt dagelijks meerdere workshops over koffie en thee. Bakkerij van de (V)Oorsprong levert Sweet Pastries zodat de bezoekers kunnen proeven wat foodpairing inhoudt: hoe versterken koffie en zoetigheden elkaar? Bij de Barista Bonanza worden de nieuwste koffietrends gepresenteerd door internationale barista’s. Bekijk de video.

Andere onderwerpen

Terug naar het blog