Training SCA Sensory Skills Professional

Algemeen
De SCA training Sensory Professional wordt ook op aanvraag ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een beschrijving van de SCA Sensory Professional training volgt.

Na afloop van de training volgt het examen en kun je bij positief resultaat je SCA Sensory Professional certificaat aanvragen.

Duur
Drie lesdagen van 7 uur inclusief examen. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Data
Vooropleiding
SCA Sensory Skills Intermediate (vereist).
Kosten
  • Training: € 1.397,00 excl. btw (€ 1.690,37 incl. btw) (inclusief reader en lunch)
  • SCA Certificaat SCA-leden: € 180,00 excl. btw (€ 217,80 incl. btw) (graag aangeven bij inschrijving)
  • SCA Certificaat niet-leden: € 270,00 excl. btw (€ 326,70 incl. btw)

Als lid van de SCA ontvang je korting op het certificaat. Lid worden van de SCA kan hier: https://sca.coffee/membership/.

Leermiddelen
Voor deze training zijn geen specifieke leermiddelen nodig.
Doelgroep
Professionals die met volautomaten werken. Koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers of medewerkers bar.
Toetsing
Het Professional praktijkexamen vindt plaats op de laatste lesdag. Heb je het praktijkexamen gehaald en wil je ook het SCA certificaat behalen? Dan kan je na afloop van de training thuis het online SCA theorie-examen doen. Met de kennis die je tijdens de training opdoet, ben je in staat om het theorie-examen te halen.
Lees onze SCA pagina voor meer informatie.
Specialty Coffee Association (SCA)
De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan ITC Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden als Barista is natuurlijk een kroon op je werk. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website.
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen:

Beoordeling van deze training door onze cursisten
(2)
Sjors29 juni 2021
Goede uitleg voor theorie en ook goede praktijklessen met oefenen etc.
Je krijgt meer inzicht in het scoren van koffies
Sharida22 juni 2021
Het waren leuke leerzame dagen! Paul licht zijn uitleg toe met veel praktijkvoorbeelden. Er wordt flink geproefd, waardoor je beter leert koffie proeven en beoordelen.

Gepland op

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.

Liever een andere datum? Of eerder? Neem contact op. Wie weet kunnen we iets voor je regelen!