Masterclass Theeworkshop geven

Algemeen
Je weet onderhand al heel veel over thee en wilt nu de stap gaan zetten om zelf workshop te gaan geven. Dat lijkt je hartstikke leuk en dat is het ook! Maar hoe begin je? En je hebt tal van praktische vragen.

Herken je jezelf hierin? Dan is deze training helemaal voor jou. We helpen je op weg bij het zelf geven van workshops. Wat zijn geschikte onderwerpen, wat is je doelgroep, hoe bepaal je wat je gaat vertellen, hoe bouw je een workshop op, hoe zorg je ervoor dat jij klanten vindt en je gevonden wordt, welke prijzen kun je vragen et cetera.

Tijdens deze training behandelen we een voorbeeld over het geven van een ijsthee workshop, compleet met paklijst en lesplan.

1 dag van 10.00-17.00 uur.
Kosten
€ 327,00 excl. btw (€ 395,67 incl. btw) inclusief lunch.
Doelgroep
Iedereen die zelf wil beginnen met het geven van workshops of nog twijfelt om dit te gaan doen.
Meer trainingen
Bekijk al onze masterclasses.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(4)
Marisse Mok-Hut - Adviesbureau voeding en gezondheid29 april 2024
Inge29 april 2024
Een leuke, praktisch toepasbare workshop. Ik heb veel ervaring met het geven van workshops, maar vaak meer theoretisch. Richard maakte me heel bewust van valkuilen waar ik daardoor in zou kunnen trappen waar het gaat om het geven van Theeworkshops. Ik ga direct met het ontwikkelen aan de slag!
Monique29 april 2024
De masterclass was verrassend informatief en ook de opdracht in de ochtend vond ik erg prettig, daar kom je direct in het stukje "wat is goed en wat kan beter". Zo'n opdracht had van mij in de middag nog wel eens terug mogen komen. Maar waar ik voor gekomen ben, dat is ruimschoots beantwoord.
Elisabeth Johanna Zonneveld - De theeklipper29 april 2024

Gepland op

Er zijn geen aankomende evenementen.

Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.

Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.