Laden Evenementen

In 10 stappen naar de perfecte Tea & Food Pairing

Algemeen
Het combineren van thee bij je maaltijd is een trend die we al een tijdje zien. Dit valt eenvoudig te verklaren, het is namelijk erg lekker! Wijn bij de maaltijd kan echt iets toevoegen. Omdat je niet altijd wijn wilt of kunt drinken kan thee een waardige vervanger zijn. Tijdens deze training laten we je aan de hand van 10 stappen zien hoe je snel en makkelijk kunt beginnen met het combineren van thee bij je maaltijd.

Duur
Eén lesdag van 7 uur. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Zodat we onze aandacht goed kunnen verdelen en jij het optimale uit je cursus kunt halen, is het maximaal aantal deelnemers 8.
Vooropleiding
Geen
Kosten
Training: € 247,00 excl. btw (€ 298,87 incl. btw) (inclusief alle leermiddelen, lunch en een hand-out)
Leermiddelen
Alle benodigde leermiddelen zijn op onze trainingslocaties aanwezig.
Doelgroep
Horeca ondernemers die willen beginnen van het aanbieden van thee bij hun gerechten. Particulieren die willen beginnen met het combineren van thee bij hun maaltijd zijn ook van harte welkom.
Toetsing
Geen
Programma
Je maakt kennis met onder andere de volgende onderwerpen:

  • In tien eenvoudige stappen laten we je zien hoe je kunt beginnen met het combineren van thee met een maaltijd. We beginnen met een korte uitleg over hoe je het aan moet pakken waarna we vooral veel gaan laten zien en proeven.
  • In de middag ga je zelf aan de slag onder leiding van onze ervaren docenten. Je gaat thee combineren met kleine hapjes waarbij we vooral letten op wat het met de thee én het gerecht doet. Blijven beide overeind of overheerst het een het ander. Natuurlijk zoeken we vooral naar 1+1+3 combinaties!
  • Ook zaken als smaakvolume, smaaktype, filmend en strak mondgevoel maar ook het juiste glas om de thee in uit te serveren komen aan de orde.
Vervolgopleiding
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen:

Meer trainingen
Meer informatie over Tea & Food Pairing of bekijk al onze theetrainingen.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(3)
Franceska24 mei 2022
Interessante en leerzame training. Een aantal dingen heb ik gelijk thuis uitgeprobeerd. Super leuk! En je kan het dagelijks toepassen.
Teun Kuijpers - De Prins van Terbregge1 oktober 2021
Super interessant
Anoniem4 november 2020
Ontzettend inspirerende en interessante training in goed gezelschap, trainer professioneel, enthousiast en vol goede verhalen. Zeker interesse om een meerdaagse cursus te gaan volgen, er is nog zo veel te ontdekken, smaakt zeker naar meer.