Training SCA Introduction to Coffee | ![]() |
Algemeen |
Ben je een echte koffieliefhebber en wil je graag meer weten over je favoriete warme drank? De training SCA Coffee Introduction geeft je een brede en theoretische basis met als bonus een internationaal erkend certificaat!
Tijdens deze introductietraining duiken we kort in de geschiedenis van koffie. Leggen we je het verschil uit tussen een Arabica en een Robusta. We laten de verschillende zetmethodes zien én we cuppen een aantal koffies. |
Duur |
3,5 uur. We geven de training als avondtraining of als middagtraining van 13:00 tot 17:00. Kijk bij de datum op welk moment de training gepland staat. |
Vooropleiding |
Geen |
Kosten |
|
Leermiddelen |
Geen |
Doelgroep |
Introductietraining voor mensen die weinig of geen kennis over koffie hebben en voor mensen die willen bepalen op welk gebied van de koffie ze meer kennis op willen doen. |
Toetsing |
Het SCA Coffee Introduction examen is een (optionele) online toets die je bij de SCA kan doen nadat je de training hebt gevolgd. Lees onze SCA pagina voor meer informatie. |
Specialty Coffee Association (SCA) |
De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan ITC Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden als Barista is natuurlijk een kroon op je werk. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website. |
Programma |
Deze cursusdag heeft een brede theoretische basis die we afwisselen met praktijk en proeven.
Theorie Je leert…
Praktijk Je leert…
|
Vervolgopleiding |
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen: |
Meer trainingen |
Meer informatie over onze SCA trainingen of bekijk al onze koffietrainingen. |
Geplande trainingen |
Beoordeling van deze training door onze cursisten |
(18)
Peter27 februari 2022
Het is en was een hele leerzame dag. Paul weet ontzettend enthousiast te vertellen over de verschillen in koffie. Dat ik niet had gedacht dat je hier een halve dag geboeid naar kon luisteren en ervaren. Top middag gehad en ik raad het zeker aan om deze training te volgen. Als je meer te weten wilt komen van koffie. Ga zo door! Taoufik Jami22 februari 2022
Ik heb erg genoten van de training, heb er heel veel van geleerd en ik moet zeggen dat het naar meer smaakt. Paul is super vriendelijk en legt alles heel duidelijk uit. Dank voor de mooie avond! Joost van der Stel22 februari 2022
Zeer veel kennis over de onderwerpen en kon elke vraag beantwoorden. fijne, open en vrolijke benadering Anoniem18 september 2021
Fay Sercan17 september 2021
Mac Natroshvili17 september 2021
Marcel Mook21 mei 2021
Paul is iemand die met veel passie verteld over de koffie en het ontstaan hiervan. Marjolein3 december 2020
Interessante training met veel enthousiasme gegeven. Domenico Spinnato4 november 2020
Een prettige cursus met duidelijke uitleg. Er wordt genoeg tijd genomen voor uitleg en ook pratische zaken. Alexander van der Tang - Illy Caffe Bataviastad4 november 2020
Bekijk alle beoordelingen. |
Gepland op
jul
12
SCA Introduction to Coffee
Den Haag
sep
28
SCA Introduction to Coffee
Amersfoort
nov
30
SCA Introduction to Coffee
Den Haag
Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.
Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.