Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kan deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Ons Master Barista Program, Theesommelier Opleiding Leerjaar 1 en Theesommelier Opleiding Leerjaar 2 zijn erkend door SVH, de sector- en brancheorganisatie voor de horeca en komen in aanmerking voor het STAP-budget.

Hoe inschrijven?

Wil je een opleiding volgen met het STAP-budget? Schrijf je dan in voor de opleiding en vermeld in de opmerkingen dat je het STAP-budget wilt aanvragen en geef ook je geboortedatum op. Wij verwerken dan je aanvraag en sturen je een STAP-aanmeldingsbewijs. Dit aanmeldingsbewijs heb je nodig om de subsidie aan te vragen bij de subsidieronde die past bij die opleiding.

Meer informatie over het inschrijfproces vind je op de website https://www.uwv.nl/stap.

Facturatie

Zodra wij de bevestiging van UWV hebben ontvangen dat je STAP-budget is toegekend, verrekenen wij het subsidie-bedrag met nog openstaande factuur.