Noodles, satè and China Pu-Er Mannong
Noodles and satè. Paired with a China Pu-Er Mannong. Sweetness of the tea balances the spicy notes. This means I really need a big mug of tea 😁 7 grams of tea on 110 ml of 95 degrees Celsius. 10-20-25-30-45 seconds.
Gerechten: Rijst, pasta, noodles en Vlees
Thee: Post gefermenteerd
In 10 stappen naar de perfecte Tea & Food Pairing
Het combineren van thee bij je maaltijd is erg lekker! Deze training laat je aan de hand van 10 stappen zien hoe je snel en makkelijk kunt beginnen met het combineren van thee bij je maaltijd.
Het combineren van thee bij je maaltijd is erg lekker! Deze training laat je aan de hand van 10 stappen zien hoe je snel en makkelijk kunt beginnen met het combineren van thee bij je maaltijd.
Gerelateerde pairings
Noodles and cooked Pu Er
Noodles & a 2012 cooked Pu Er. Great combination unless you use too many spring onions.
Cannelloni, roasted tomato, mozzarella and China Raw Pu Er Ancient Tree Dragon Ball
Cannelloni, roasted tomato and a buffalo mozzarella. Paired with a China Raw Pu Er Ancient Tree Dragon Ball. Brings everything in the dish together. The tea stays so fruity! One dragon ball in a Yixing teapot. Water of 95 degrees Celsius, 30-20-15-10-10-15-15-20 seconds brew time.
Pasta and cooked Pu Er
Pasta and a roasted pepper sause, a simple caprese salad and a cooked Pu Er. Light brew, big mug.