More tea and more chocolates
More tea and more chocolates
Gerechten: Chocolade en Tussendoortjes
Thee: Zwart
Thee is een perfecte match bij veel gerechten. En als je het goed aanpakt dan geeft het serveren van thee bij de maaltijd een hele mooie ervaring. Zowel thuis als bij een exclusief meergangendiner in een restaurant. In vijf dagen leren we je hoe je thee selecteert, zet en presenteert bij je gerechten.

Gerelateerde pairings

Kroket sandwich (Ragout Sandwich) and a huge glass of Sri Lanka Uva black tea. Perfect combination for a day at the beach

My favourite breakfast. Dosa. Perfect with a malty Assam tea! 7 grams on 500 ml, 95 degrees water, 3 minutes.

Turkish pide and @turkiyenincayi strong black tea. The tea can handle the fats in the pide and acidity in the salad beautifully.

Dates and @amard_tea tea from Iran. Great afternoon treat! 7 grams of tea, 500 ml 85 centigrade water and a 2 minute steep

Nepali Momo’s and a great Nepal Golden black tea. 8 grams of tea, 500 ml of 80 degrees water and 1.5-2.0-2.0 minutes steeping time.

Nepal meets The Netherlands. @ctcfnepal Golden Tips meets Venco Apothekers drop (sweet liquorice) @theehoffje brought with her. Beautiful soft mouthfeel with typical liquorice aroma’s and fruity aroma’s of the tea!

Egg cake & Strawberry’s are a great combination. Paired with a China Keemun Hong Cha Hao Ya. Brings out the sweet strawberry aroma and the stone fruit aroma’s in the tea. What a wonderful combination