Laden Evenementen

Tea 1 (English)

Course
View this course on our English site.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(32)
Aldwin Sanders19 juni 2023
We hebben de training gehad van Richard. Hij is erg gedreven, veel kennis en volledig maatwerk. Wat een topper. Thee 2 staat al gepland en we kijken ernaar uit. Een 10 met een griffel!
Anoniem12 juni 2023
Anna Drenth - eigen onderneming als coach8 juni 2023
Een prettige mix van kennisoverdracht en praktijk. De trainer speelde op een aangename manier in op de vragen en wensen van de deelnemers waardoor het ook afgestemd was op de groep. Ik heb veel geleerd en nog veel meer vragen. Dat vraagt dus om een vervolg.
Saskia Snip19 mei 2023
Zeer interessante training, docent had veel kennis en kon dit op een leuke manier overbrengen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke groep deelnemers. Mijn passie voor thee is nog meer aangewakkerd en smaakt naar meer.
Marieke IJsendoorn18 mei 2023
Ik heb Thee training 1 gevolgd en gelukkig had ik me al ingeschreven voor Thee training 2 want deze dag smaakte naar meer! Ik heb ontzettend veel geleerd over thee en Richard is een hele kundige en leuke trainer die bizar veel weet over thee. Ik vind het een aanrader!
Floor7 februari 2023
Ik heb een superleuke en leerzame dag gehad waarin we volop thee geproefd hebben en we veel inspiratie hebben gekregen over verschillende thee soorten.
David Cousins - Hotel Des Indes23 januari 2023
Zeer interessant en direct toepasbaar thuis en op mijn werk. Thee 1 bevat de basiskennis en vaardigheden die je nodig hebt om altijd goede thee te kunnen zetten. Voldoende tools om zelf verder mee te gaan.
Anoniem22 november 2022
Wesley Willemsen21 november 2022
Super leerzaam, erg interessant. Alles werd duidelijk uitgelegd. En heerlijke theeën geproefd
Arda10 juni 2022
Erg leuke dag. Goed afwisseling van theorie en praktijk. Goede basis voor hierna.

Bekijk alle beoordelingen.