Den Haag

In Den Haag zitten we in de Caballero Fabriek naast innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Onze mooie unit is volledig ingericht voor onze koffie- en theetrainingen!

Adresgegevens

Caballero Fabriek – Unit 72
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Er zijn veel werkzaamheden in de omgeving van de Caballero Fabriek. Bekijk de informatie van de Caballero Fabriek voor de actuele route. Onderaan deze pagina staat de route om onze unit in de Fabriek te vinden.

Voor avond- en weekendtrainingen: omdat de deur van de Caballero Fabriek ’s avonds en in het weekend gesloten is, kun je ons bellen op tel. 06 12 91 40 79 als je bij de hoofdingang bent aangekomen. Dan komen we je halen.

Parkeren

Op het terrein van de Caballero Fabriek geldt betaald parkeren (1e uur gratis | 2e t/m 8e uur is € 2,00 per uur). Betalen kan via in- en uitchecken met je betaalpas. Is er nog plek vrij voor het hekwerk? Daar parkeer je gratis!

Route rond en in de Caballero Fabriek

Bij aankomst bij de Caballero Fabriek rijd je vanaf de slagbomen rechtdoor en ga je links om het gebouw heen (2 keer links). Je kunt je auto parkeren op de diverse parkeerplaatsen rond het gebouw. De hoofdingang is aan het binnenplein. Neem hier de trap het terras op en ga aan de linkerkant via de hoofdingang naar binnen.
Bij binnenkomst van het gebouw ga je 2x rechts. Loop rechtdoor tot het einde van de gang en ga weer rechts. Je vindt unit 72 dan aan de linkerzijde.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer