Den Haag

In Den Haag zitten we in de Caballero Fabriek naast innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Onze mooie unit is volledig ingericht voor onze koffie- en theetrainingen!

Adresgegevens

Caballero Fabriek – Unit 72
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Bekijk de informatie van de Caballero Fabriek voor meer informatie of bekijk de plattegrond onderaan de pagina voor de route in de Fabriek.

Bereikbaarheid

Op het terrein van de Caballero Fabriek geldt betaald parkeren (1e uur gratis | 2e t/m 8e uur is € 2,00 per uur). Betalen kan via in- en uitchecken met je betaalpas. Is er nog plek vrij voor het hekwerk? Daar parkeer je gratis!

Voor avond- en weekendtrainingen: omdat de deur van de Caballero Fabriek ’s avonds en in het weekend gesloten is, kun je ons bellen op tel. 06 47 09 31 90 als je bij de hoofdentree bent aangekomen. Dan komen we je halen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Route rond en in de Caballero Fabriek

Bij aankomst bij de Caballero Fabriek rijd je vanaf de slagbomen rechtdoor en ga je links om het gebouw heen (2 keer links). Je kunt je auto parkeren bij de
parkeerplaatsen naast het terras. Als je de trap neemt, het terras op, kun je aan de linkerkant via de hoofdingang naar binnen.
Bij binnenkomst van het gebouw ga je 2x rechts. Loop rechtdoor tot het einde van de gang en ga weer rechts. Je vindt unit 72 dan aan de linkerzijde.