Laden Evenementen

Masterclass Thee mocktails

Algemeen
Thee is veelzijdig, je kunt er zoveel kanten mee op. Warm, koud, puur of in combinatie met andere mooie en pure producten. Thee is ook perfect als basis voor de alcoholvrije cocktail: de mocktail. Laat je inspireren door de klassieke cocktails en wat denk je van een op thee gebaseerde gin en tonic?

We beginnen bij de basis: hoe bouw je een theemocktail op, welke basis ingrediënten en tools heb je nodig en hoe zorg je ervoor dat de mocktail er supermooi uit komt te zien.

We kijken naar de techniek van shaken, snijden en het creëren van laagjes. Het is een echte “doe”-dag waarin je zelf lekker aan de slag gaat.

Tijdens deze masterclass krijg je een hand-out met alle recepten en de gegevens van leveranciers.

Duur
1 dag van 10.00-16.00 uur.
Kosten
€ 107,00 excl. btw (€ 129,47 incl. btw) inclusief lunch.
Doelgroep
Meer trainingen
Bekijk al onze masterclasses.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(3)
Mischa23 februari 2024
De masterclass Thee mocktails vond ik een leuke en leerzame dag. Een klein beetje jammer vond ik dat het gedeelte van voordoen door de trainer pas na de lunch kwam. Hierdoor vond ik het samenstellen van een thee mocktail voor de lunch wat lastiger. Er werd veel verteld en uitgelegd en tussendoor gestelde vragen werden beantwoord. Na de lunch had ik het idee dat ik wat minder in het wilde weg aan het oefenen was. Al met al heb ik wel handvatten gekregen om thuis te gaan experimenteren.
Willy15 februari 2024
Een leuke leerzame dag met veel interactie binnen een kleine groep.
Joyce van der Zalm - Enjoy tea24 augustus 2023
Het was weer een zeer leerzame Masterclass. Deze ging over mocktails. Weer veel geleerd over verschillende smaken en de combinaties ervan. Smaakt zeker naar meer 😉