Laden Evenementen

Masterclass Lumbini – Tasting Sri Lanka tea

Algemeen
Na de jaren van Covid is het eindelijk weer mogelijk om gasten te ontvangen in Nederland die aan de basis van thee staan!

Aanstaande 12 februari komen er theeboeren uit Sri Lanka, het voormalige Ceylon, op bezoek bij ITC Academy Den Haag. Lumbini Valley een thee plantage in het zuiden van het eiland, die al sinds 1975 door dit gedreven team wordt geleid en vooral de zo geprezen en bekende zwarte thee produceert. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld ook zeldzame witte, handgemaakte en organic theeën.

Vind je het leuk om meer te weten te komen over Sri Lanka, en zou je graag de mogelijkheid hebben om rechtstreeks vragen te kunnen stellen aan deze experts op het gebied van thee productie, dan staan om 19.00 uur ‘s avonds de deuren voor je open. Naast de presentatie en uitleg zal er ook veel geproefd gaan worden. De verwachting is dat de avond zo’n 2,5 tot 3 uur zal duren.

In de prijs inbegrepen zit thee voor thuis en er zullen er ook een aantal te koop zijn, om met de heerlijke smaken nog is weg te kunnen dromen naar het bijzondere eiland!

1 avond van 19.00 tot ongeveer 21:30/22:00 uur.
Kosten
€ 32,50 excl. btw (€ 39,33 incl. btw).
Meer trainingen
Bekijk al onze masterclasses.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(6)
Monique22 februari 2024
De ervaring en enthousiasme van de heren was echt fantastisch. Voor mij had het verhaal in delen gemogen, zodat we tussendoor wat konden proeven. Aan het einde ging het te gehaast voor mij. Maar wat heb ik ervan genoten.
Yvonne Lagas-Sondermeijer19 februari 2024
Het was een leuke avond met een fijne groep mensen en zeer enthousiaste experts die veel informatie deelden. Het was een leerzame presentatie en leuk om nieuwe specialty teas te kunnen proeven. De indeling van de avond had van mij iets afwisselender mogen zijn, door de presentatie op te delen en tussendoor wat meer te proeven.
Anoniem19 februari 2024
Het is een leuke bijeenkomst van een thee aanbieder waar thee van te koop is. Bij een masterclass verwacht ik meer te leren van elkaar en over de thee.
Jan Van der Ham - -19 februari 2024
Marja Zwaan16 februari 2024
Wilma Prins-de Bruijn15 februari 2024
Informatieve presentatie, interessante theeën en leuke interactie.