Laden Evenementen

Sensory Skills Professional

Algemeen
De training Sensory Professional wordt ook op aanvraag ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een beschrijving van de Sensory Professional training volgt.

Voor deze training kan je het internationaal erkende SCA Sensory Skills Professional certificaat aanvragen.

Duur
Drie lesdagen van 7 uur inclusief examen. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Data
Vooropleiding
Sensory Skills Intermediate (vereist).
Kosten
  • Training: € 1.657,00 excl. btw (€ 2.004,97 incl. btw) (inclusief reader en lunch)
  • SCA examen (optioneel): € 130,00 excl. btw (€ 157,30 incl. btw)
Leermiddelen
Voor deze training zijn geen specifieke leermiddelen nodig.
Doelgroep
Professionals die met volautomaten werken. Koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers of medewerkers bar.
Toetsing
Het Professional praktijkexamen vindt plaats op de laatste lesdag. Heb je het praktijkexamen gehaald en wil je ook het SCA certificaat behalen? Dan kan je na afloop van de training thuis het online SCA theorie-examen doen. Met de kennis die je tijdens de training opdoet, ben je in staat om het theorie-examen te halen.
Lees onze SCA pagina voor meer informatie.
Specialty Coffee Association (SCA)
De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan ITC Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden is natuurlijk een kroon op je werk. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website.
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen:

Meer trainingen
Meer informatie over onze Sensory Skills trainingen of bekijk al onze SCA trainingen.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(2)
Sjors29 juni 2021
Goede uitleg voor theorie en ook goede praktijklessen met oefenen etc.
Je krijgt meer inzicht in het scoren van koffies
Sharida22 juni 2021
Het waren leuke leerzame dagen! Paul licht zijn uitleg toe met veel praktijkvoorbeelden. Er wordt flink geproefd, waardoor je beter leert koffie proeven en beoordelen.