Training Cacao 2 |
Algemeen |
Tijdens de training Cacao 1 hebben we je laten zien hoe cacao groeit en bewerkt wordt. Tijdens deze cursus gaan we een stukje verder. Hoe ziet het branden van cacao eruit, hoe kun je dit eenvoudig thuis doen en wat is de invloed van verschillende brandprofielen op smaak.
Daarnaast kijken we naar de verschillende herkomstlanden. De grote jongens maar ook de kleine producenten die zich vooral op kwaliteit richten. Natuurlijk gaan we ook nu weer veel chocolade proeven! |
Duur |
Eén lesdag van 7 uur. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af. |
Vooropleiding |
Cacao 1 |
Kosten |
Training: € 257,00 excl. btw (€ 310,97 incl. btw) (inclusief reader en lunch). |
Leermiddelen |
De leermiddelen zijn op onze trainingslocaties aanwezig en hoef je dus niet mee te nemen. |
Doelgroep |
Mensen die professioneel met chocolade werken en meer over de grondstof waarmee ze werken willen weten, chocolade gekken die meer over hun favoriete reep willen leren. |
Toetsing |
Geen |
Programma |
Globale inhoud en onderwerpen van de training:
|
Vervolgopleiding |
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen: |
Geplande trainingen |
Beoordeling van deze training door onze cursisten |
(1)
Mariët Ter Veld - J.J. Darboven bv24 november 2021
Vooral het proeven van de diverse single origin chocolade en de bespreking van de aroma's waren zeer waardevol om meer kennis over cacao en (drink)chocolade te vergaren. En ik vond het super leuk om zelf in de middag cacaobonen te roosteren, chocolade te tempereren en repen te maken! |
Gepland op
Er zijn geen aankomende evenementen.
Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.
Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.
Liever een andere datum? Of eerder? Neem contact op. Wie weet kunnen we iets voor je regelen!