Laden Evenementen

Barista Skills Foundation (English)

Course
View this course on our English site.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(80)
Marit5 juli 2023
Kim Muijs4 april 2023
Was een hele open vriendelijke sfeer. Ik vond het persoonlijk dat er zoveel 'vrije' tijd was dat ik liever iets vlotter door de dag was doorgegaan. Wel een zeer kundige docente!
Jurgen de Lange - Nvt31 maart 2023
De cursus dag mede door de trainer was fantastisch, het behalen van het certificaat (sca)is het geld zeker niet waard.
Arina7 februari 2023
Duidelijke, uitgebreide training.

Ik heb weinig barista ervaring, het enige wat ik heb gedaan is soms een beetje meehelpen achter de bar. Ik ben dus met weinig tot geen koffie kennis deze cursus gaan volgen. Dat is helemaal niet erg, maar zorg wel dat je van tevoren online theorie voor jouzelf even een keertje doorneemt, op de dag zelf gingen we er namelijk best diep op in, dan is het wel fijn als je al een beetje begrijpt waar het over gaat. De sfeer was lekker relaxed, maar toch kreeg je veel kennis mee, dat was fijn. Ook wat tijd gehad tussen de theorie door om de kennis in praktijk te brengen, ik vond dat best pittig, maar oefening baart kunst. Ik ben tevreden en zal zeker naar andere trainingen van ITC kijken :)
Esther21 januari 2023
Interessante training die werd gegeven door een enthousiaste persoon. Was leuk en leerzaam.
Edwin Hollander - www.eddyscoffee.com14 januari 2023
Jacqueline13 januari 2023
Prima hoor weer wat wijzer geworden !
Maar over smaak valt niet te twisten.
Jane20 december 2022
Anoniem29 november 2022
Fijne lokatie (aanduiding/route omschrijving in het pand mag wat duidelijker ;-)), fijne enthousiaste docent die rust maar ook energie en deskundigheid uitstraalt, ik vond de kleine groep erg prettig. Goede balans tussen theorie en praktijk. Voldoende tijd om vragen te stellen en een gesprek met elkaar te hebben.
Darren Bishop25 november 2022
The training was fantastic! The instructor was extremely knowledgeable and was really great to work with. He was incredibly passionate about coffee and it really showed throughout the experience. Highly recommend.

Bekijk alle beoordelingen.