Training Horeca Barista (teamtraining) |
Algemeen |
Wil jij je klanten de lekkerste espresso schenken? Of een cappuccino met een heerlijk romige schuimlaag voorzetten? Je koffie naar een hoger niveau tillen? In de Horeca Barista Training behandelen we de basisaspecten voor het bereiden van de perfecte kop koffie.
We houden het theoretische gedeelte kort. Je gaat vooral veel oefenen met de basistechnieken voor het maken van een espresso en het opschuimen van melk. Je leert hoe de espressomachine werkt en hoe je de molen afstelt. Ook proeven we de verschillende extracties en vergelijken smaak, aroma en uiterlijk. En als kers op de taart gaan we aan de slag met melkschuim en latte art. Aan het eind van de dag weet je hoe je met je huidige koffie een veel betere espresso of cappuccino zet. Je gast zal het verschil direct proeven én zien! |
Duur |
3 uur |
Kosten |
Op aanvraag |
Doelgroep |
Barista’s, koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers, barmedewerkers. |
Programma |
Aan het einde van deze cursusdag heb je de volgende kennis opgedaan:
De espressomachine
De koffiemolen
Espresso
Over- en onderextractie:
Schoonmaak:
Melk:
|
Vervolgopleiding |
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende opleidingen: |
Geplande trainingen |
Beoordeling van deze training door onze cursisten |
(1)
Jolanda Vieveen – Jonkheid - Tankstation Vieveen Oisterwijk12 september 2020
|