Training Japanese Tea Intermediate

Algemeen
De training Japanese Tea Intermediate geven wij onder toezicht van de Global Japanese Tea Association (GJTA). Onze trainers zijn door hen getraind en zijn in de verschillende theegebieden in Japan geweest.

Een keer per jaar komt de GJTA vanuit Japan naar de Academy om vervolgopleidingen te geven. Daarnaast verzorgen zij voor leden online masterclasses. Hieronder vind je de beschrijving van de training zoals die op de website van de Association te vinden is:

By now you probably have a strong interest in Japanese tea and would like to deepen it. The Japanese Tea Intermediate Course may be just what you are looking for!

Held in various locations around the world and provided in local languages the tea course aims to help you understand Japanese tea more deeply and look at it from different perspectives.

A one-day tea course covers a wide variety of topics including Japanese tea industry, tea regions in Japan, as well as cultivars used for tea. You will also be able to understand Japanese tea culture more and will have a chance to brush up your brewing skills with several lesser known Japanese teas such as Kabuse Sencha, Tamaryokucha, Wakoucha and more.

Participation in this tea course will help you gain a broader understanding of Japanese tea that may come useful for your future tea projects. Let’s explore the depth of Japanese tea together!

Duur
Eén lesdag van 7 uur. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Vooropleiding
Voordat je de Intermediate cursus kunt doen moet je eerste de training Japanese Tea Foundation met goed gevolg hebben afgesloten.
Kosten
Training: € 227,00 excl. btw (€ 274,67 incl. btw) inclusief reader en lunch.

Certificaat GJTA-leden: € 65,00 excl. btw (€ 78,65 incl. btw)

Certificaat niet GJTA-leden:  € 90,00 excl. btw (€ 108,90 incl. btw) inclusief 3 maanden gratis lidmaatschap van de Global Japanese Tea Association

Leermiddelen
Alle benodigde leermiddelen zijn op onze trainingslocaties aanwezig.
Doelgroep
Horeca-ondernemers of medewerkers, thee inkopers, thee verkopers, barista’s, foodies of theeliefhebbers/particulieren die meer kennis en vaardigheden op willen doen op het gebied van Japanse thee
Toetsing
Nadere informatie volgt.
Programma
Onderwerpen:

  • Japanese Tea Industry
  • Japanese Tea Regions
  • Japanese Tea Cultivars
  • Japanese Tea Culture
  • Japanese Tea Brewing:
    • Kabuse Sencha
    • Tamaryokucha
    • Wakoucha

De presentatie en reader voor deze training zijn in het Engels. De training zelf wordt gegeven in het Nederlands.

Gepland op

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Liever een andere datum? Of eerder? Neem contact op. Wie weet kunnen we iets voor je regelen!