Masterclass Thee op vakantie

Algemeen
Je herkent het vast: je wilt van een lekker kopje thee genieten als je voor je tentje zit of vanuit je hotelkamer uitkijkt over zee. Maar hoe?

Het begint al met het water. Het is 99% van wat er in je kopje thee zit. En het gebruikte water heeft een enorme invloed op de aroma’s van je uiteindelijke kopje thee. Thuis koop je wellicht flessen water of heb je een speciaal filter dat kalk en andere stofjes uit het water haalt. Om zo’n filter mee te nemen of vakantie gaat wellicht wat ver. Dan het verwarmen van het water. Een waterkoker met temperatuurinstelling past dan misschien wel in je koffer maar 230 volt is niet overal beschikbaar en niet alle hotels zijn even blij met het vermogen van dit soort apparaten. Als de stoppen er uit vliegen kan je lang wachten op je kopje thee.

En dan zijn we niet eens begonnen over de thee zelf. De keuze van lekkere thee in theezakjes is beperkt. En de grote fragiele theepotten wil je al helemaal niet meenemen!

Gelukkig zijn er veel oplossingen om tijdens je vakantie van lekkere thee te genieten. We bekijken verschillende oplossingen en je krijgt de kans om ze allemaal uit te proberen. Er zijn manieren om goede theeleveranciers onderweg te vinden en te beoordelen voordat je 40 kilometer omrijdt voor een winkel die toch niet is wat je zoekt.

Deze masterclass is zeer praktisch ingericht. Dat wil zeggen, weinig theorie en heel veel praktijk.

Tijdens deze masterclass krijg je een hand-out waarin je alle informatie over zetmethodes en oplossingen die we gebruiken beschreven staan. Ook vind je een lijst van de gebruikte apparatuur en de plaatsen waar je de spullen kunt kopen.

Duur
1 dag van 10.00-16.00 uur.
Kosten
€ 107,00 excl. btw (€ 129,47 incl. btw) inclusief lunch.
Doelgroep
Iedereen die van thee houdt!
Meer trainingen
Bekijk al onze masterclasses.

Gepland op

Er zijn geen aankomende evenementen.

Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.

Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.