Masterclass Koffie op vakantie

Algemeen
Vakantie. Het moment om te genieten van lekkere koffie. Alle tijd om het perfecte kopje te zetten. De espressomachine uit je keuken meenemen gaat prima als je met een vrachtwagen naar je vakantiebestemming gaat. Maar in je koffer, rugzak of kofferbak wordt het toch een uitdaging.

Gelukkig zijn er heel veel andere manieren om een lekkere koffie te zetten. Tijdens deze masterclass laten we je niet alleen zien hoe ze werken, je kunt ze ook onder begeleiding van onze trainer zelf uitproberen en natuurlijk proeven!

Voor lekkere koffie zijn er een paar dingen van belang: water, het verhitten van water, het malen van koffie en natuurlijk het zetten. Afhankelijk van de manier waarop je reist zijn er andere oplossingen. We kijken hoe je met minimale middelen het maximale uit je favoriete koffie kunt halen. Pure koffie maar ook milk based drinks. Espresso stijl koffie of mildere filterachtige koffies. Ze komen allemaal voorbij.

Tijdens deze masterclass krijg je een hand-out waarin alle zetmethodes die we gebruiken beschreven staan. Ook vind je een lijst van de gebruikte apparatuur en de plaatsen waar je de spullen kunt kopen.

Duur
1 dag van 10.00-16.00 uur.
Kosten
€ 107,00 excl. btw (€ 129,47 incl. btw) inclusief lunch.
Doelgroep
Iedereen die van koffie houdt!
Meer trainingen
Bekijk al onze masterclasses.

Gepland op

Er zijn geen aankomende evenementen.

Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.

Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.