Online webinars

Een aantal van onze trainingen geven we (deels) online via een webinar.

Inloggen

Een half uur voordat het webinar begint kan je in je Mijn ITC de loginknop vinden voor het webinar. Klik hiervoor op je training in je overzicht, dan staat bovenaan een knop Ga naar het webinar.

Over het webinar

We willen de webinars interactief houden, dus we vinden het leuk als je actief meedoet door vragen te stellen.

Kan je niet aanwezig zijn bij het webinar? De webinars worden opgenomen. Na afloop van het webinar zetten we deze online in je Mijn ITC omgeving bij de training onderop. Het webinar is uitsluitend te zien voor de cursisten uit jouw groep die anders ook online waren.

Een paar aandachtspunten:

  • Test vooraf of je kan inloggen op je Mijn ITC omgeving.
  • Je kan je camera en microfoon aan zetten door op de icoontjes te klikken. Je webbrowser zal vervolgens toestemming vragen om je camera/microfoon te gebruiken. Als je geen camera-icoon ziet, dan kan je op dat moment je camerabeeld niet uitzenden.
  • Als je microfoon aan staat wil deze nog wel eens het geluid van je eigen speakers opvangen. Gebruik dan bij voorkeur oortjes of een koptelefoon.
  • Zit je in een ruimte waar wat omgevingsgeluid te horen is? Dan is het fijn als je je microfoon uit laat totdat je een vraag wilt stellen.
  • Heb je geen microfoon of wil je deze niet gebruiken? Geen probleem; je kan tijdens het webinar altijd vragen stellen via de chat.