Beoordelingen

ITC Academy publiceert beoordelingen (reviews) van haar cursisten op de website. Bij iedere training vind je een overzicht van de meest recente beoordelingen en er is een totaaloverzicht van alle beoordelingen.

Na het afronden van een training wordt meestal een uitnodiging tot beoordeling gestuurd aan de deelnemers. Geef je een beoordeling, dan wordt deze, na controle, op onze site gepubliceerd. Je geeft hierbij zelf aan of je anoniem wilt blijven en/of je de tekst publiek wilt maken.

Wat controleren we?

Wij wijzigen jouw beoordeling niet, zolang het taalgebruik fatsoenlijk is. Wel kunnen we een reactie geven op jouw beoordeling. Deze reactie is duidelijk herkenbaar en staat onder jouw tekst.

Krijg je bij iedere training een uitnodiging tot beoordeling?

Meestal wel maar soms niet. Heb je bijvoorbeeld een ‘ingewikkeld traject’ met inhaallessen, dan versturen we voor de overige deelnemers wel de uitnodigingen maar krijg jij hem niet.

Heb je geen uitnodiging gehad maar deze wel verwacht of willen hebben, dan kan je dit natuurlijk altijd vragen.

Zijn de beoordeling echt?

Ja, alleen mensen die hun training afgerond hebben krijgen een uitnodiging. Dus niemand anders kan een beoordeling geven.

En negatieve beoordelingen?

Die plaatsen we natuurlijk ook. Meestal valt er iets van te leren of is er sprake van een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Kan natuurlijk altijd gebeuren. Bij een negatieve beoordeling zullen we altijd een reactie bijplaatsen en, indien nodig, contact opnemen met de cursist.

Is het geven van een beoordeling verplicht?

Nee hoor, maar vond je het een leerzame, leuke of inspirerende training, dan waarderen we het erg als je wel een beoordeling wilt geven. We merken dat de feedback van cursisten nieuwe cursisten helpt in het kiezen van een training.

Is het geven van een beoordeling vrijwillig?

Ja, alle beoordelingen zijn 100% vrijwillig en wij beïnvloeden die niet.