Roasting Intermediate (Nederlands)
Monday May 26 2025 @ 10:00 AM - Wednesday May 28 2025 @ 5:00 PM
| € 1.847,67Roasting Intermediate (Nederlands) |
Training |
Bekijk deze training op onze Nederlandse site. If you are english-speaking and want to take this class. Please contact us for the possibilities. |
Scheduled courses |
Beoordeling van deze training door onze cursisten |
(17)
Noor de Vreede19 December 2024
Was een fijne en leerzame training. Paul staat altijd open om ervoor te zorgen dat je de lesstof begrijpt en beantwoordt alle vragen die je hebt. Dankjewel Paul!! Ruben Haak - Drents Bakkie26 March 2024
Een geweldige sfeer waar je mee wordt genomen in de wondere wereld van de koffie en het roasten. Er is aandacht en tijd voor eigen inbreng en vragen en er wordt op een hele leuke heldere manier aandacht geschonken aan de theorie van het roasten. Ook is er aandacht voor literatuur en komen de tips over tools, boeken, personen je om de oren vliegen. Trainer Paul ademt koffie en deelt de passie op een super energieke en passende manier! Aristeidis Moustakas26 March 2024
Paul is the best, I felt like home and throughout this course I learned a lot as far as concern roasting and met some great people. Thank you Aart Eskes - SMIT&DORLAS27 November 2023
Toptraining gehad! Dankzij Paul zijn duidelijke uitleg. Ontspannen sfeer en mega veel geleerd. Gezellig ook met verschillende koffiemensen in de groep. En serieus, de verschillende koffie's 'on the side' proeven was gewoon genieten. Aanrader! 👍 Geert Jan Snoeijer - Campenaer Koffie13 November 2023
een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, gegeven door een enthousiaste en kundige trainer. Yara10 November 2023
Super leerzaam en erg gezellig! Zowel de theorie als praktijk erg goed. Kennis gelijk kunnen toepassen in onze eigen branderij. Bedankt! Kamaldjit Singh3 June 2023
De SCA Roasting Intermediate-cursus bij de ITC Academy is echt geweldig voor koffiebranders die hun spel willen verbeteren. Je krijgt zowel theoretische als praktische lessen, waarbij je de vrijheid hebt om te experimenteren met diverse koffiesoorten en brandprofielen. De instructeur, Paul Tinhout, is buitengewoon deskundig en gepassioneerd. Je leert niet alleen hoe je de kwaliteit controleert en verschillende cuppingtechnieken toepast, maar ook hoe je je brandvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Als je serieus bent over koffiebranden, is deze cursus absoluut een aanrader. Sander Veenvliet - Hesselink Koffie26 May 2023
Erg aangename sfeer. Goeie duidelijke uitleg. En zeer interessant. Paul Van der Hulst - Nederlandse overheid25 May 2023
Tijdens mijn werk word ik geconfronteerd met allerlei operationele uitdagingen daar waar het gaat om koffiebranden, smaak e.d.. De training Roasting Intermediate bestaat voor 80% uit een hands-on training en geeft een uitstekend inzicht in de techniek van koffiebranden en de manieren waarop je koffie kunt beïnvloeden. Met mijn 40 jarige ervaring in de koffie heb ik nieuwe inzichten gekregen in de wondere wereld die koffie heet. Een aanrader Michel Borsboom - Simon Levelt koffie branderij en Theehande19 December 2022
Bekijk alle beoordelingen. |