Loading Events

Thee 1 (Nederlands)

Training
Bekijk deze training op onze Nederlandse site. If you are english-speaking and want to take this class. Please contact us for the possibilities.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(37)
Anoniem19 February 2024
Je wordt meegenomen in de fascinerende wereld van thee en je krijgt de gelegenheid te proeven en te ruiken aan verschillende soorten thee. De adviezen die ik heb gekregen over de bereidingswijzen van thee hebben mij zeker geholpen om een smaakvollere thee te maken. Van harte aanbevolen voor iedereen die meer over thee wil weten!
Steef16 February 2024
Leuke en interessante training met kleine groep (3 cursisten). Richard kan enorm boeiend vertellen over de wereld van thee. Een tip: de middagpauze mag korter om nog meer tijd te hebben voor theorie en oefenen.
Esther Dons-Menkveld15 February 2024
Wat een super inspirerende dag! Actief, vol verhalen, enorm veel kennis. Richard is echt een geweldige trainer! Het had nog veel langer mogen duren. Dit smaakt echt naar meer!
Reactie van ITC Academy
Wat leuk dat je zo enthousiast bent!
Anoniem30 November 2023
Na vele afzeggingen met 2 personen over gebleven. Hierdoor heel veel tijd voor praktijk. Het was een leuke en zeer informatieve dag. De dag vloog om. Nu aan de slag om het zelf in praktijk te brengen.
Anoniem29 November 2023
Ik vond het een erg leuke en leerzame training (training thee 1).
Ik kon de persoonlijke aandacht waarderen en er was genoeg ruimte om vragen te kunnen stellen.
De training was overzichtelijk en de afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn.
De training werd verzorgd door een hele fijne trainer!
Aldwin Sanders19 June 2023
We hebben de training gehad van Richard. Hij is erg gedreven, veel kennis en volledig maatwerk. Wat een topper. Thee 2 staat al gepland en we kijken ernaar uit. Een 10 met een griffel!
Anoniem12 June 2023
Anna Drenth - eigen onderneming als coach8 June 2023
Een prettige mix van kennisoverdracht en praktijk. De trainer speelde op een aangename manier in op de vragen en wensen van de deelnemers waardoor het ook afgestemd was op de groep. Ik heb veel geleerd en nog veel meer vragen. Dat vraagt dus om een vervolg.
Saskia Snip19 May 2023
Zeer interessante training, docent had veel kennis en kon dit op een leuke manier overbrengen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke groep deelnemers. Mijn passie voor thee is nog meer aangewakkerd en smaakt naar meer.
Marieke IJsendoorn18 May 2023
Ik heb Thee training 1 gevolgd en gelukkig had ik me al ingeschreven voor Thee training 2 want deze dag smaakte naar meer! Ik heb ontzettend veel geleerd over thee en Richard is een hele kundige en leuke trainer die bizar veel weet over thee. Ik vind het een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen.