Loading Events

Roasting Foundation (Nederlands)

Training
Bekijk deze training op onze Nederlandse site. If you are english-speaking and want to take this class. Please contact us for the possibilities.
Beoordeling van deze training door onze cursisten
(50)
Ton24 April 2024
De uitleg was duidelijk. Mijn eerste ervaring met het maken van een brandprofiel was positief.
Maik de Vries - Giesen24 April 2024
Een goede en fijne uitleg. Veel geleerd, de kennis van de trainer was uitstekend!
Josien Bijl9 February 2024
Rowan Adamzek - Espressowinkel.nl14 December 2023
Ik heb een leuke training gehad. Paul heeft veel kennis, is enthousiast en zeer behulpzaam. Na het kort doornemen van de theorie hebben we de rest van de dag gefocust op het branden van een Colombiaanse koffie.
Aan het eind van de dag hebben we onze brandingen gecupped en geproefd wat de verschillende brandingen gedaan hebben met de smaak.
Onno26 May 2023
Hidde Smeets - Giraffe Coffee Roasters25 May 2023
Yady Carolina Cardenas Munoz - Finca La Holandesa9 February 2023
Mark van Roosmalen - zelfstandig ondernemer30 January 2023
Ik heb het zo onwijs interessant gevonden, en het heeft me verder aangewakkerd om mijn kennis nog verder uit te breiden. de trainer en locatie voldeden aan mijn verwachting en daarboven. Ik had graag nog vaker gebrand, de tijd ging snel en hoop voor extra praktijk dat we daarvoor de vervolgcursus hebben.
Paul Van der Hulst - PUM27 January 2023
Met 40 jaar ervaring in koffie zou je zeggen dat je toch wel alles weet. Het is als een rijles nemen met 40 jaar rij-ervaring; het zit em in de details. Ik heb leuke dingen bijgeleerd die ik direct kan toepassen
Cintya Pratiwi29 November 2022
It was a fun and detailed training for the Roasting Foundation, as well as a good introduction to the production scale roaster machine.

Bekijk alle beoordelingen.