Training Thuis beter koffie zetten

Algemeen
Op zich is er niets mis met koffie uit een pad- of cupjesmachine. Toch kan het mooier en beter. We richten ons in deze cursus op espresso en daarvan afgeleide dranken zoals cappuccino. Om thuis beter koffie te zetten is het belangrijk dat je weet met wat voor soort koffie je werkt en waar je op moet letten bij het zetten. Deze cursus bestaat naast een korte theoretische uitleg vooral uit doen.
Duur
De cursus start om 10.00 uur, we sluiten om 16.00 uur af.

Zodat we onze aandacht goed kunnen verdelen en jij het optimale uit je cursus kunt halen, is het maximaal aantal deelnemers 8.

Vooropleiding
Geen
Kosten
Training: € 147,00 excl. btw (€ 177,87 incl. btw), inclusief leermiddelen en lunch.
Leermiddelen
Alle benodigde leermiddelen zijn op onze trainingslocaties aanwezig.
Doelgroep
Iedereen die thuis het beste uit de koffie wil halen. We richten ons op espresso en daarvan afgeleide dranken zoals cappuccino.
Toetsing
Geen
Programma
We gaan aan de slag met:

  • Wat kunnen we met de informatie op de koffieverpakking?
  • Welke factoren beïnvloeden de smaak?
  • Het maken van een goede espresso. We letten hierbij vooral op de maalfijnheid en de dosering.
  • Het opschuimen van melk. Het doel is het maken van mooi microfoam voor een heerlijke cappuccino.
Vervolgopleiding
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen:

Beoordeling van deze training door onze cursisten
(9)
Cindy10 maart 2020
Genoten van een leerzame, gezellige dag op een mooie, zeer schone en verzorgde locatie en met een prettige trainer. Goede afwisseling van theorie en praktijk met voldoende mogelijkheid tot oefenen. Zeker de moeite waard en inspirerend voor de toekomst.
Anoniem10 maart 2020
Simon Wiersma25 februari 2020
Een leuke leerzame dag. Veel geleerd en hebben na deze dag besloten om een espresso apparaat aan te schaffen. Bedankt.
Anoniem22 februari 2020
Jan Koop de Boer - Mark Climate Technology10 februari 2020
Erg leerzaam op een leuke manier.
Jan Willem Meulbroek - TIMESAVERS INTERNATIONAL BV12 december 2019
Zeer leerzame dag. Veel geleerd over de diverse facetten die komen kijken bij het maken van(vooral espresso en cappucino) koffie. Zeer kundige uitleg van een duidelijk kundige docent.
Paul de Koning8 november 2019
Super leuke training op een prima locatie in Amersfoort. Erg genoten van de dag en veel geleerd over koffie van Jeanot. Wat een kennis heeft deze man, geweldig!
Reactie van ITC Academy
Bedankt voor je positieve feedback Paul. We zijn blij dat je van deze dag hebt genoten!
Arjen Hunze - Speer Reclame Services Deventer4 november 2019
Anoniem4 november 2019

Gepland op

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Liever een andere datum? Of eerder? Neem contact op. Wie weet kunnen we iets voor je regelen!