Training Praktijkopleiding SVH Basis Theesommelier | ![]() |
Algemeen |
![]() Wat veel horecagelegenheden vergeten is dat je thee minstens zo goed kan combineren met gerechten als wijn en bier. Sterker nog, doordat je bij thee kunt spelen met temperatuur, werkt het vaak veel beter! Om combinaties van thee en gerechtjes te kunnen maken, moet je over basis kennis thee beschikken. De theoretische kennis kun je krijgen door de e-learning van het SVH te doen. Hoe je het in de praktijk aanpakt leren wij je graag. Het resultaat dat je kunt bereiken is groot; blije gasten die eindelijk serieus worden genomen en het gevoel hebben lekker verwend te zijn, blije ondernemers omdat een theearrangement nu eenmaal veel meer opbrengt dan een paar glazen water of frisdrank. Dit terwijl de investering voor jou minimaal is. Zelfs met het gemiddelde horeca theeassortiment kun je over het algemeen al prima aan de slag! |
Programma |
![]() We laten je zien hoe je kunt beginnen met het combineren van thee met een gerecht. We letten vooral op wat het met de thee én het gerecht doet. Blijven beide overeind of overheerst het een het ander. Natuurlijk zoeken we vooral naar 1+1+3 combinaties! Gewoon hands-on informatie die toepasbaar is op je drukke werkplek. Wanneer je mise en place goed gedaan is, kost het serveren van thee nauwelijks meer tijd dan het inschenken van een glas wijn. We sluiten de dag af met een SVH erkend examen. |
Duur |
Eén dag van 7 uur. De lesdag start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af. |
Locatie |
Amersfoort en Den Haag |
Kosten |
Training: € 297,00 excl. btw (€ 359,37 incl. btw) (inclusief het SVH erkende diploma en lunch op de trainingsdag) |
Toetsing |
Het examen bestaat uit een theoretisch én praktisch deel en vindt plaats aan het einde van de dag. Na succesvolle afronding van de examens ontvang je een SVH erkend diploma. |
Gerelateerde opleidingen |
Kijk ook eens naar deze opleidingen: |
Vervolgopleiding |
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de volgende vervolgopleidingen: |
Gepland op