Training Meer omzet halen uit koffie en thee

Algemeen
Koffie en thee zijn belangrijke omzetmakers in de horeca. Als de koffie en thee lekker is, mooi geserveerd wordt door een leuk persoon dan is dit een mooie manier om de omzet per gast te verdubbelen!

Toch is er geen horecaondernemer die kan overleven door alleen koffie en thee te verkopen. Daarom is bijverkopen een absolute must. Maar voor de beginnende horecamedewerker is dit niet eenvoudig. Hoe kan je ‘up-selling’ en ‘cross-selling’ aan tafel goed aanpakken. Ben ik niet te opdringerig, wat nu als de gast nee zegt? Allemaal vragen waar je mee geconfronteerd wordt.

Programma
Hoe kan je voor een betere presentatie zorgen zonder dat het veel tijd of geld kost. Hoe kan je meer verkopen aan gasten zonder dat jij of de gast hier ongelukkig van wordt.

Tijdens deze praktische dag gaan we je laten zien hoe je op een eenvoudige manier de omzet kan verhogen.

Duur
Eén lesdag van 7 uur. We beginnen om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Locatie
Amersfoort en Den Haag
Kosten
Training: € 297,00 excl. btw (€ 359,37 incl. btw) (inclusief lunch en startpakket)
Gerelateerde opleidingen
Kijk ook eens naar deze opleidingen:

Gepland op