Webinar Chocoladedranken 2.0: variatie, fun & verbreding

Algemeen
Er zit flink beweging in de markt voor chocoladedranken. Al enige tijd zijn er echt goede ingrediënten beschikbaar die chocolademelk op een hoger niveau tillen. Sinds kort is er ook apparatuur beschikbaar die in staat is het beste uit de ingrediënten naar boven te halen. Chocolademelk, warm en koud, dus ook voor de zomer. Chocolade ‘espresso’s’, vegan drankjes en mixdrankjes. Kansen om mooie en verrassende dranken aan te bieden.

ITC Academy organiseert een aantal webinars voor mensen die hier graag in hun zaak mee aan de slag willen. We doen dit in samenwerking met de ontwikkelaars van CHOQ, een apparaat waarmee je met stoom en turbulentie allerlei verschillende chocoladedranken kan maken.

Hoe pakken we het aan?
We gaan niet ‘droogzwemmen’, want we willen dat je de resultaten van je vaardigheden direct kan ervaren. Alle deelnemers krijgen een pakket met drie verschillende chocolades opgestuurd waarmee ze voor, tijdens en na de webinar aan de slag kunnen. We beginnen dus onder het genot van een eerste, zelfgemaakte chocolade-espresso, met een kort overzicht van wat er momenteel in de horeca zoal op de kaart staat. Vervolgens laten we zien hoe we eenvoudig het aanbod kunnen variëren en verbreden. We laten een aantal bereidingswijzen zien waarmee je thuis aan de slag kunt. Ook laten we de meerwaarde van de fonkelnieuwe CHOQ-steamer zien.

Er doen maximaal 25 mensen per webinar mee. Er is ruimte voor het beantwoorden van vragen. Ook worden de mogelijkheden voor vervolgtrainingen én een interessant aanbod voor een CHOQ-steamer in uw zaak besproken.

Door wie?
Richard Schukkink geeft de webinars. Daarnaast zijn de ontwikkelaars van de CHOQ, Rein en Tim Cramer, en Erik Sauër van chocoladeleverancier el Sauco online aanwezig.
Voor wie?
De webinar is gericht op horeca ondernemers en professionele barista’s die graag hun kaart uitbreiden met innovatieve chocoladedranken. De deelname kost slechts € 15,00 excl. btw (€ 18,15 incl. btw) inclusief chocoladepakket.
Wanneer?
19 mei 2020: 14:00
27 mei 2020: 19:30
Duur: ongeveer 1,5 uur
Deelname
Max. 25 deelnemers
Kosten: € 15,00 excl. btw (€ 18,15 incl. btw), incl. chocoladepakket

Gepland op

Er zijn geen aankomende evenementen.

Inschrijven? Kies hierboven een datum om je in te schrijven voor die training.

Wil je een berichtje ontvangen als we een nieuwe datum plannen? Dat kan! Meld je hier aan.