Laden Evenementen

Masterclass Theater aan tafel

Algemeen
Hoe leuk is het om je gasten tijdens het diner bij iedere gang te verrassen met een lekkere en visueel aantrekkelijke thee. Maar omdat het diner ook gaat om een gezellige tijd samen, is lang in de keuken staan om de thee te maken niet handig. Dus hoe pak je dat aan?

Tijdens deze masterclass laten we je zien hoe je door de juiste voorbereiding snel een super afwisselend theemenu op tafel zet.

Ken je het probleem: je hebt een lekker recept gevonden en wilt dit voor een feestelijke gelegenheid gaan maken. Je neemt je voor om dit recept vooraf een keer te maken zodat je kan proeven en combineren, maar zoals gewoonlijk komt het daar niet van. Maar hoe kies je een thee bij een gerecht dat je nog nooit gemaakt hebt? In een paar eenvoudige stappen helpen we je.

Dan heb je je thee-selectie gemaakt maar als je bij iedere gang thee op dezelfde manier zet en presenteert dan is het spraakmakende er gauw af. Daarom behandelen we verschillende technieken om snel en op een andere manier dan met een theepot, gaiwan of Yixing theepot de thee te zetten. Manieren die voor veel theater zorgen zijn goed te doen zonder dat je allerlei nieuwe dingen hoeft aan te schaffen.

En voor het eten tijdens de borrel wil je ook wat leuks. Thee geeft cocktails en mocktails een extra dimensie. We leren je om snel een lekker drankje te maken waar je vrienden het nog lang over gaan hebben!

Duur
We starten om 10:00 en sluiten af om 17:00.
Kosten
Training: € 217,00 excl. btw (€ 262,57 incl. btw) inclusief lunch.
Doelgroep
Iedereen die thee op een leuke en pragmatische manier bij het diner wil serveren.
Programma
Onderwerpen die aan bod komen:

  • Voorbereidingen voor een leuke avond vol thee;
  • Hoe bouw je een tea pairing op bij meerdere gangen;
  • Thee op andere manieren zetten dan de gebruikelijke;
  • Theater aan tafel door andere zetmethodes en manieren van serveren;
  • Je gasten verrassen en voor gespreksstof zorgen;
  • Lekkere alcoholhoudende of alcoholvrije cocktails maken met thee;
  • Hoe kies je thee bij een gerecht wat je nog nooit gemaakt hebt.